Info - pris - ledig plads - gæstepleje

Privat børnepasser

 

Susanne Barfoed

Lille Ørskovvej 21

7600 Struer

21865807

kontakt@humlumsprivatepasningsordning.dk

 


Åbningstid

 

Mandag 6.45 - 16.30

Tirsdag - torsdag 6.45 - 16.45

Fredag 6.45 - 15.00

 


Pris

 

Pris pr måned 8500,- kr

Kommunalt tilskud : 6125,- kr

Egenbetaling : 2375,- kr

 


Ledig plads

 

Der er pt. ledig plads i min pasningsordning.

Næste ledige plads derefter er d. 1/6-2024, dog kan du altid kontakte mig for at blive skrevet på venteliste, i tilfælde af at der kommer ændringer.


Allerede når du er gravid er det muligt at blive skrevet op til en plads, lige som det også er muligt at overflytte dit barn fra en anden plads eller hvis du er tilflytter. Først når der er skrevet kontrakt og betalt reservationsgebyr, er dit barn sikker på en plads. Ønskes pladsen alligevel ikke benyttet, tilbagebetales reservationsgebyret ikke.

 

Kontakt mig gerne i god tid, såfremt I ønsker en plads i min pasningsordning.

 


Gæstepleje

 

I min private pasningsordning modtager jeg gerne gæstebørn fra andre private pasnigsordninger og fra forældre med børn indskrevet i den kommunale dagpleje. Der vil altid blive taget hensyn til den aktuelle faste børnegruppe, og derfor er det også mig, der vurderer, om det er hensigtsmæsigt at modtage gæstebarn på den pågældende dag. En gæsteplads koster 385,-/dag, hvilket svarer til hvad en fast plads i min pasningsordning koster pr. dag. Kontakt mig i god tid inden behovet for gæsteplads opstår, så vi kan få lavet en kontrakt.