Om mig

Hvem er jeg

 

Jeg hedder Susanne, er 49 år og bor i Humlum sammen med mine to drenge, Jakob på 21 år og Simon på 19 år. Til husstanden hører der pt. også vores 2 katte, Felix og Leiah og vores 4 høns.

 

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børn siden 2000. De første år i børnehaver og i perioden 2007- 2016 som kommunal dagplejer her i Humlum indtil opstarten af min private pasningsordning 1. maj 2016.

Det er et arbejde jeg nyder rigtig meget med de 0-3 årige. Det gør mig glad, når jeg kan se at de trives, når de viser kærlighed, omsorg og glæde for hinanden, og når der sker en udvikling hos det enkelte barn.

 

Jeg er stor nyder af at være udendørs og i naturen, og min interesse afspejler sig derfor også i min pasningsordning. I naturen er der højt til loftet, masser af plads til store armbevægelser og også fred og ro. Det er sundt med frisk luft og at få rørt kroppen. Fritiden bruger jeg gerne sammen med familie og venner og jeg er også aktiv i vores lokale gymnastikforening hvor jeg dyrker jumping fitness og kangoo jumps samt jeg sidder i bestyrelsen.

 

Jeg er medlem af friluftsrådets grønne spirer og deltager årligt i deres kurser for at få ny inspiration og holde mig opdateret på området. Det er efterhånden blevet til følgende kurser:


Efteråret 2015 : "Ud i den nære natur med de mindste" og "Spring ud i naturen".

Juni 2016 : "Naturture for de 0-3 årige".

September 2017 : "Brug kroppen i naturen".

August 2018 : "Naturdetektiv og aktiviteter i børnehøjde 0-3 år".

September 2019 : "Naturaktiviteter for de 0-3 årige med udgangspunkt i kendte børnesange om natur og dyr".

Juni 2020 : "Bæredygtighed, leg og læring".

April 2021 : "Den vilde natur ind på legepladsen og legepladsen i den vilde natur".

Maj 2022 : "Nysgerrig på naturen tæt på".


I min pasningsordning er der særlig fokus på at bruge naturen aktivt i børnenes hverdag, og jeg arbejder generelt ud fra de samme kriterier, som der skal opfyldes for at få det grønne flag.

Der ud over har jeg også førstehjælpsbevis.

 


Vores hus og have

 

Vi bor i et ganske almindeligt villakvarter i Humlum. Huset er indrettet således, at der er plads til børnene. Stue og køkken er i èt, og her må børnene lege. Op til stuen/køkkenet ligger legeværelset, hvor alt legetøjet er. I bryggerset er der garderobe til børnenes overtøj, en kurv til skiftetøj, plads til bleer osv. samt pusleplads. Børnene kommer selvfølgelig også på badeværelset, når de skal på potte eller have vasket hænder. Jakob og Simons værelser er småbørnsfri zone, med mindre de selv inviterer børnene med.

 

Jeg har en dejlig lukket have, som også er indrettet til børnene. Her er sandkasse, gynge, legehus, køretøjer, nedgravet trampolin, rutchebane, vipper, vand-/kuglebane, balancesti, insekthotel, hønsehold, højbede samt bærbuske. På terrassen har jeg 3 store højbede og et drivhus, hvor vi dyrker alverdens lækre sager. I carporten er der plads til barnevognene, hvor de står tørt og i læ.